Esports
Foto: CFP Torredembarra
07 de juliol del 2015
El CFP Torredembarra es proclama campió de Catalunya juvenil de futbol platja
És la primera vegada que es disputa la prova en aquesta categoria, i a la gran final van derrotar per 8-4 l’equip de La Unión
La temporada del CFP Torredembarra és històrica. Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya de futbol platja en categories sènior, femení i juvenil, i el club estava representat en aquesta darrera categoria. Ha tingut lloc a Castelldefels.

Es tracta de la primera vegada que s’organitza el títol nacional de futbol platja en modalitat juvenil, i els del Baix Gaià no han tingut rival. L’equip entrenat per Aleix Núñez i Jeroni Rañé ha quedat primer a la fase de grups i més tard ha superat amb autoritat les semifinals i la final, on va vèncer per 8-4 a La Unión. És, doncs, un èxit majúscul per l’entitat de Torredembarra.

L’equip segueix d’aquesta manera el camí del seu predecessor, el Xiri’s Torredembarra, i demostra l’idil·li d’aquest esport amb el municipi. Molts dels integrants del club formen part també del CFS Torredembarra, una altra entitat que ha quallat una gran temporada.

A més, aquest club de nova formació del qual Llorenç Gómez és president té altres motius per estar d’enhorabona. La feina feta dóna els seus fruits, i és que les inscripcions per al campus d’aquesta modalitat esportiva que organitza aquest estiu han augmentat en un 50%. El futbol platja a Catalunya té un clar protagonista, i no és altre que Torredembarra. Els juvenils ja són campions.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla