14 d'octubre del 2024
El CFS Altafulla assalta la pista del CE Puigpelat i suma la primera victòria (5-8)
Els d’Òscar Prieto remunten dos marcadors en contra en una primera part boja i una segona d’autèntica solidesa defensiva
El CFS Altafulla ha aconseguit aquest dissabte la primera victòria de la temporada, i també de la seva històrica, en la visita a la pista del CE Puigpelat en el partit avançat de la J3 del Grup 11 de Segona Catalana. Triomf treballat amb un marcador de 5-8 després d’aixecar dos marcadors en contra, amb una segona part excepcional i l’execució d’un plantejament que va sortir rodó, com ha destacat el tècnic Òscar Prieto.

Els altafullencs primer han remuntat l’1-0 que han aconseguit els locals en el minut 2 gràcies a un gol en pròpia porteria de Puche (8’) i els de Joel Mera (9’) i Eloy Allende (11’). I d’aquí, a la bogeria. Els del Baix Camp han necessitat tres minuts per capgirar el marcador, situant-se amb un 4-3 en el minut 16’. Doncs bé, abans del descans Jorge Carmona (18’) i Hakim El Bouziani (19’) han escrit l’últim canvi de guió del partit amb el quart i el cinquè dels altafullencs.

Els groc-i-negre han defensat la renda gairebé durant tota la segona part. Quan restaven cinc minuts, Allende (35’) i Noureddine El Bouziani (37’ i 38’) han assegurat la victòria, malgrat el darrer gol dels locals. Prieto destaca la reacció de l’equip en els moments més adversos, l’encert en els contracops i el bon treball en la rereguarda per mantenir l’avantatge abans de la traca final.

L’Altafulla escala a la 9a plaça amb 3 punts, i ara tindrà dues setmanes per preparar el següent compromís davant la Lira Vendrellenca FS. Es disputarà el dissabte 26 d’octubre al Pavelló d’Altafulla.