31 de maig del 2016
El CFS Altafulla tanca la temporada amb una derrota per 3 a 4 contra l’Esparreguera
El conjunt d’Arturo Tamurejo posa el punt i final a la competició
El conjunt Femení del CFS Altafulla ha posat el punt i final a la competició aquest cap de setmana a casa amb una derrota per 3 a 4 contra l’Esparreguera. Les altafullenques sumaven dos gols d’Irene Macías al marcador. Un resultat, però, que aconseguia superar el conjunt rival. Al minut 30, Yolanda Arenas feia el gol de l’empat, tot i que el marcador es decantava cap al conjunt visitant, vuit minuts més tard, amb el quart de l’Esparreguera.

El conjunt d’Arturo Tamurejo tanca la temporada en vuitena posició amb 32 punts. Al llarg de les 26 jornades de competició, ha acumulat 10 victòries, 14 derrotes, i 2 empats. Una temporada que ha estat marcada per la irregularitat, i per les baixes. Tot i això, les altafullenques mantenen la categoria i la propera temporada tornaran a militar a la Divisió d’Honor Catalana.