14 de maig del 2024
El CFS La Pobla de Montornès goleja el Vila-rodona ‘B’ per acomiadar el curs (7-4)
L’equip d’Antonio Gallo acaba quart classificat i prepara el terreny per intentar l’assalt definitiu a Primera el curs vinent
El CFS La Pobla de Montornès ha guanyat al CFS Vila-rodona ‘B’ per 7-4 en el partit corresponent a l’última jornada del Grup 11 de la Segona Catalana masculina. D’aquesta manera, acaba com a quart classificat i deixa el terreny preparat per intentar l’assalt definitiu a Primera el curs vinent.

Sense res en joc, els poblencs han volgut regalar una darrera victòria a l’afició, aprofitant també que jugaven a casa. Sergio Gallo (4’) i Gabriel Vaquero (8’) han situat un 2-0 en els primers minuts, tot i que els visitants han contestat ràpidament gràcies a Pau Montserrat (8’).

La reacció dels locals ha sigut bona amb les dianes de Mohammed Faris (14’) i Pau Angurell (16’).
Aquest últim ha repetit a l’inici de la segona part (21’), mentre que Aleix Roberto (24’) i David López (29’) han ampliat la distància fins al 7-1. En els darrers minuts, els visitants han descomptat amb tres gols, infructuosos això sí.

Com dèiem, la Pobla de Montornès acaba quarta amb 33 punts, i s’han quedat a dos del Platense Calafell – Cunit ‘B’, i a vuit de la promoció d’ascens, que jugarà el Vila-seca FS. Ho ha fet amb un balanç d’11 victòries, 0 empats i 7 derrotes.