31 d'octubre del 2018
El CFS Pobla de Montornès goleja el FS Inter Pallaresos amb una actuació coral de tot l’equip
Els de Miguel Reyes es desfan d’un rival directe de cara a la classificació per a la fase final que començarà el pròxim mes de gener
El CFS Pobla de Montornès ha golejat de forma clara i contundent el FS Inter Pallaresos en el partit corresponent a la quarta jornada de lliga de la Primera Fase Tarragona-TTEE de la Segona Divisió Catalana. L’actuació col•lectiva de l’equip ha estat clau per aconseguir el segon triomf de la temporada.

El partit va començar força igualat. Els poblencs van avançar-se en el minut 2 per mitjà de David López, però els visitants van igualar el marcador en el 14’. Abans del descans es van viure els minuts més bojos, amb un total de cinc gols.

Jonathan Fernández va posar per davant els del Baix Gaià amb el 2 a 1 en el 16’, mentre que el visitant Arnau Ramon va fer pujar el 3 a 1 amb un gol en pròpia porta en el 17’. Un minut després, els Pallaresos van descomptar gràcies al gol de Rafael Serrano, però la Pobla va contestar amb dos gols de Sergio Gallo i Juan Miguel Rubio.

En l’inici de la segona part, Eric Vaquero va encarrilar el partit amb el 6 a 2. Poc després, Rubio, Daniel Sánchez i David López van marcar els tres darrers gols de la Pobla, tot i que l’encarregat de tancar el marcador va ser David Tiscar amb el 10 a 3 definitiu.

El triomf consolida la Pobla de Montornès en el segon esgraó de la classificació amb 6 punts, per darrere d’un Vila-rodona que en té 9. Ara mateix, els dos serien els que accedirien a la fase final que començarà el pròxim mes de gener.