27 d'abril del 2021
El CFS Torredembarra cau golejat a Amposta i es complica la permanència (6-1)
Els torrencs només han reaccionat quan el marcador ja era molt difícil de remuntar, encaixant els dos últims gols en els darrers minuts
El CFS Torredembarra ha caigut golejat a la pista del FS Amposta i es complica les opcions de permanència a la Divisió d’Honor quan només resten cinc jornades per al final. Els torrencs, a més, han tornat a desaprofitar l’oportunitat d’enllaçar dues jornades sense perdre, deixant sense efecte l’empat davant el Comptat d’Urgell.

L’Amposta ha sigut molt superior des dels primers minuts, i al descans ja guanyava per 3-0. Només començar la segona part ha marcat el quart. La Torre ha escurçat la diferència amb el gol d’Alejandro Mayral en el 27’, però ja era massa tard per pensar en la remuntada. En el tram final, els locals han completat la golejada.

L’entrenador de la Torre, Carlos Maiola, ha reconegut que l’equip no ha estat al mateix nivell que l’Amposta, sobretot pel que fa a l’hora d’atacar. Igualment, ha apuntat a l’aspecte físic com un dels factors determinants.

El Torredembarra es manté penúltim amb 5 punts, a 8 del descens que marca el Futsal Valls, i només queden 15 en joc. En la següent jornada tindrà un partit encara més complicat que el d’Amposta davant el filial del Salou, que és 4t.