22 de març del 2018
El CFS Torredembarra i el Catllar Atlètic protagonitzen el gran derbi del Baix Gaià aquest cap de setmana
Una victòria aquest diumenge davant dels catllarencs situaria els locals a només un punt de l’ascens
El gir inesperat que ha viscut el Grup 3 de la Divisió d’Honor de Futbol Sala millora, i molt, la situació a la classificació del CFS Torredembarra, que continua somiant amb l’ascens de categoria.

Els torrencs han guanyat per 5 a 6 al Vila-rodona FS. Després d’encaixar l’1 a 0 de Marc Valencia, els torrencs han remuntat el marcador fins l’1 a 5 gràcies a un gol d’Eduardo José Montserrat i d’altres quatre d’Adrián Frutos. Els de l’Alt Camp han marcat el segon, però Miguel Ángel Musselli ha contestat amb el 2 a 6. En els últims deu minuts, han encaixat tres gols que han fet perillar la victòria. Finalment, però, han sumat 3 punts cabdals per seguir mirant amunt.
Aquesta victòria fa que el derbi d’aquest proper diumenge davant el Catllar Atlètic esdevingui més important que mai. Els de Torredembarra podrien empatar a punts amb el seu rival del Baix Gaià i situar-se a un de la segona posició, sempre i quan el CFS Salou no sumi.

A més, el CFS Torredembarra juga a casa davant d’un rival que ve de perdre contra l’ENFAF per 2 a 4 i suma ja dues derrotes consecutives, que li han fet perdre la segona posició. Els catllarencs han anat a remolc durant tot el partit. Víctor Roca i Juan Fernando San Isidro han neutralitzat els dos avantatges inicials del conjunt andorrà. Amb el 2 a 3 de Leandro Felipe no han pogut reaccionar i han acabat encaixat un quart gol, el de Marc Ibáñez.

El partit es jugarà el proper diumenge a les 12 del migdia al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.