31 d'octubre del 2018
El CFS Torredembarra no arriba a temps i torna a caure a casa davant el Sant Esteve Sesrovires
L’equip de Jordi Tuset és incapaç de vèncer a un rival directe per la permanència i acaba la jornada a quatre punts de la salvació
El CFS Torredembarra va obtenir una decebedora derrota, la sisena de la temporada, davant un rival directe per la permanència com el Sant Esteve Sesrovires. La posició classificatòria dels del Baix Llobregat era una motivació afegida pels torrencs de cara a aconseguir el primer triomf de la temporada, però la realitat va ser un altre i van tornar a caure davant la seva afició.

L’equip de Jordi Tuset va despertar tard, quan la diferència en el marcador era gairebé insalvable. Tot i això, cal remarcar l’esforç dels jugadors per capgirar un 1 a 6 en contra a manca de 16 minuts. En els 24 anteriors, els visitants els van passar per sobre.

El partit va començar amb un intercanvi de cops que ja ben sent habitual al Pavelló Sant Jordi. El Sant Esteve va marcar dos gols seguits per mitjà d’Héctor Fernández i Òscar Vega en el minut 8 i 9. En el 12’, José Arias va marcar el primer del Torredembarra, però immediatament van encaixar dos gols que van posar l’1 a 4 en el marcador.

Després del pas pel túnel de vestidors, els visitants van tornar a colpejar per partida doble els gols d’Alejandro Carrasco i Alejandro Madrid. Llavors va començar la reacció dels blanc-i-blaus amb dues dianes de Gerard Mergalef i José Arias.

En mig de la seva resurrecció, els del Baix Llobregat van fer el setè en el seu compte particular, però això no va aturar la insistència dels locals. Arias, amb dos gols més, i Abel Casanovas van situar el 6 a 7 quan faltaven dos minuts, temps insuficient per esgarrapar un punt.

La derrota deixa el CFS Torredembarra una setmana més com a cuer del Grup 2 de Tercera Divisió. En el pròxim compromís visitarà la pista del quart classificat, el CE Sant Julià. El partit es jugarà el pròxim dissabte a dos quarts de 6 de la tarda al Pavelló CE Sant Julià de Loria.