14 de juny del 2021
El CFS Torredembarra perd amb honor a la pista del Fraga en l’últim partit del curs (8-4)
Els torrencs acaben cedint en els últims 15 minuts a causa de la manca de recanvis a la banqueta
El CFS Torredembarra ha finalitzat aquest dissabte la temporada més difícil dels últims anys, en la qual ha descendit a Primera Divisió. El bagatge ha estat molt pobre, de 5 punts amb una victòria, dos empats i dotze derrotes. La darrera a la pista del Fraga, on això sí, ha perdut amb honor.

Els torrencs s’han posat fins a tres vegades per davant en el marcador contra un rival que estava obligat a guanyar per ser campió i ascendir de categoria. Abel Casanovas ha fet el 0-1 en el minut 5, mentre que Agustín Martín ha fet l’1-2 en el 16’.

En l’inici del segon temps, Casanovas ha fet el 2-3, tot i que els locals han empatat de seguida. De fet, en el 24’ han capgirat el resultat amb el 4-3, si bé David Inaga ha tornat a empatar en el 25’.

Els del Baix Gaià estaven fent una actuació de mèrit, tenint en compte que no tenien cap suplent a la banqueta. Això els ha acabat afectant després del 5-4 en el 27’. En els últims 10 minuts no han tingut forces per a reaccionar, i han encaixat tres gols més.

D’aquesta manera, el Torredembarra tanca una temporada per oblidar. Ara, resta a l’espera de saber en quina categoria competirà el curs vinent, en funció del que decideixi l’Assemblea de Clubs de la Federació Catalana de Futbol (FCF) respecte als descensos.