17 de maig del 2021
El CFS Torredembarra perd davant el Futsalpax i descendeix a Primera Divisió (8-6)
El club ja té avançat el planter per intentar tornar a la Divisió d’Honor el pròxim curs, si finalment hi ha descensos de categoria
El CFS Torredembarra ha consumat el descens a Primera Divisió al caure aquest diumenge a la pista del Futsalpax per 8 gols a 6. Els torrencs han tret l’orgull per intentar remuntar cinc gols en contra, i tot i que han estat a prop, no ho han aconseguit.

La Torre ha començat “guanyant i jugant bé” com ha explicat l’entrenador, Carlos Maiola, en declaracions a aquesta casa. David Inaga els ha posat per davant, però els locals han anotat tres gols entre el minut 6 i 7. El cop ha sigut tan dur, que el marcador reflectia un 6-1 al descans.

En el segon temps, els torrencs han tret l’orgull que caracteritza a un vestidor amb tanta experiència. Malgrat encaixar dos gols en plena remuntada, s’han quedat molt a prop de sumar un punt gràcies a tres gols més d’Inaga, i un de Joan Batista, Gerard Dengra i Alejandro Mayral.

El tècnic, Carlos Maiola, que també és un dels responsables de la direcció del club, ha explicat que ja tenen l’equip de la pròxima temporada molt avançat, que s’emmarcarà en una aposta de futur i amb l’objectiu de tornar a Divisió d’Honor. En aquest sentit, però, s’ha mostrat esperançat perquè finalment no hi hagi descensos.

El Torredembarra afronta les tres últimes jornades sense opcions, continua penúltim amb 5 punts, i amb la voluntat de competir al màxim davant el Tortosa, l’ENFAF i el Fraga.