Esports
Foto: Imatge d'arxiu
20 de novembre del 2014
El cinquè Cross El Roquissar d'Altafulla se celebrarà aquest diumenge
Aquesta edició del campionat presumeix de tenir una de les participacions més elevades
El cinquè Cross El Roquissar es durà a terme aquest proper diumenge a partir de dos quarts d’11 del matí. L’AMPA Escola El Roquissar, l'Ajuntament d'Altafulla i el Consell Esportiu del Tarragonès són els organitzadors de l’esdeveniment, que es durà a terme als voltants del centre altafullenc.
El vicepresident de l’Ampa de l’Escola el Roquissar, Jean Segovia, ha explicat l’alta participació que tindrà aquesta edició del Cross.

El certamen començarà a dos quarts d’11 del matí amb les categories Cadet Masculí i Infantil Masculí, i acabarà a un quart de 2 del migdia amb les categories Minis femení P4/P3. El lliurament de premis tindrà lloc a partir de les 12 del migdia, tot i que les curses P3,P4 i P5 no seran competitives i es lliurarà una medalla a tots els participants. El vicepresident de l’Ampa de l’Escola el Roquissar ha animat a tots a participar i apropar-se per gaudir d’aquesta popular cursa.

Les inscripcions es van tancar aquest dimarts, i els organitzadors asseguren que ja està tot pràcticament a punt per aquesta popular competició que tindrà lloc diumenge al matí.
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla