Esports
Foto: CM Altafulla
06 de maig del 2016
El Club Marítim Altafulla participa en la reunió de treball amb els directors de les escoles catalanes de vela
La trobada va tenir lloc dimarts al Barcelona Sailing Center. Xavier Garrote va ser l’encarregat de representar l’entitat altafullenca
El Barcelona International Sailing Center ha acollit aquest dimarts una nova reunió de treball de la Federació Catalana de Vela amb els directors de les Escoles de Vela d’arreu del territori. Hi ha pres part fins a 28 centres de tota Catalunya, entre ells el Club Marítim Altafulla, que ha estat representat per Xavier Garrote. La trobada ha servit per començar a encarar la temporada d’estiu.

Aprofitant la presència a la capital catalana del Barcelona International Sailing Center (BISC), el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, s’ha reunit amb el president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, per valorar la possibilitat d'establir acords de col·laboració en l'àmbit de la tecnificació.

D’altra banda, Gerard Figueras ha refermat a la Federació el compromís del Govern de donar suport a la celebració del Congrés Anual de la Federació Internacional de Vela (ISAF), que tindrà lloc el proper mes de novembre a Barcelona.
Social
Et recomanem
Concert en família amb Lali Begood
16 de juny a les 12h a La Violeta
Entrades gratuïtes a: entradas.codetickets.com
Dia de la música
21 de juny de 17h a 20h al carrer de l'Hostal
Organitza: Escola Municipal de Música d'Altafulla
XXIV Nit de Bruixes d'Altafulla
28 i 29 de juny a la plaça de l'Església i voltants
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla