Esports
Foto: Club Patinatge Torredembarra
27 d'abril del 2023
El Club Patinatge Torredembarra obté 12 medalles en el Campionat Territorial de Solo Dance
Les benjamines, alevines, infantils i cadets han certificat la presència al nacional, i la resta està a l'espera de la FCP
El Club Patinatge Torredembarra ha complert amb les expectatives en el Campionat Territorial de Solo Dance de Tarragona, que ha acollit a les instal·lacions del Pavelló Sant Jordi de la ZEM. Com havia avançat la presidenta Anna Arias, l’entitat ha aportat el gruix de patinadors i patinadores que hi han participat, i això s’ha traduït en 12 medalles.

Arias ha destacat les actuacions d’Ariadna Gironès, Ot Font i Joan Jardí, i també el fet que les benjamines, les alevines, les infantils i les cadets hagin aconseguit el bitllet per disputar el Campionat de Catalunya. Els patinadors i patinadores de la resta de categories han fet la mínima, però estan pendents que la Federació Catalana de Patinatge (FCP) faci públiques les llistes.

En la categoria Sènior, Ariadna Gironès s’ha proclamat campiona amb 125,30 punts per davant d’Alba Oliver (Artistic Skating Cunit) i la seva companya Janet Jordan, que ha fet 93,40 punts. La també torrenca Paula Martinez ha acabat quarta amb 91,58.

En Junior, Ot Font ha sigut el campió de la branca masculina amb 142,57 punts per davant d’Edgar Cabacas (CE Vendrell). En la femenina, les sis participants han estat del Torredembarra, i han finalitzat en aquest ordre: Lídia Alomà (119,68 punts), Marta Roca (75,30), Clàudia Cano (66,39), Emma Asensio, Judit Navas i Ivette Sánchez.

Pel que fa a la categoria Juvenil, Joan Jardí ha sigut l’únic participant de la prova masculina i, per tant, ha quedat campió sense oposició. Amb tot, ha fet una bona actuació valorada pels jutges amb 115,09 punts.

Quant a la categoria Cadet, les torrenques Laura Pachón i Paula Fortuny han aconseguit l’or i el bronze amb 71,57 i 62,84 punts, respectivament. En Infantil, Ariadna Terlizzi ha quedat campiona sense oposició amb 53,91 punts. Mentre que en Aleví i Benjamí, Aina Fernándes i Noa Mata han quedat tercera i primera, respectivament.
Anna Arias, presidenta del Club Patinatge Torredembarra
Social
Et recomanem
Festa del Grafisme
Dissabte i diumenge, 7 i 8 d'octubre a diferents espais
Tallers, exposicions, performances, música,... Programa a banda
Altafujazz: Victor de Diego on Trane the music of John Coltrane
Dissabte 7 d'octubre, 20.30h, La Violeta
La vida de les elits vora Tarraco, visita guiada Vil·la Munts
Diumenge 8 d'octubre d'11h a 12.30h
Preu: 5€ Entrades a: www.mnat.cat/entrades
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla