Esports
Foto: Club Pentatló Torredembarra
02 de febrer del 2024
El Club Pentatló Torredembarra organitza aquest diumenge el Campionat de Catalunya de Pentatló Modern
És la primera gran competició de l’any, i la cinquantena de pentatletes que hi participen buscaran fer medalla i una bona marca
El Club Pentatló Torredembarra organitza aquest diumenge 4 de febrer el Campionat de Catalunya de Pentatló Modern a les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal (ZEM) del municipi. Es tracta de la primera gran competició d’aquesta disciplina en el nou any i en la qual els esportistes locals buscaran tocar metall i establir unes marques, que els serveixin de referència de cara a la resta del curs.

De fet, els registres que facin seran importants per determinar si poden participar en proves d’un nivell més alt, passant de les nacionals a les estatals, i posteriorment a les internacionals. És la meta que es marquen els pentatletes de més edat, com ha explicat la responsable de l’entitat, Rosa Serelde, en una entrevista al BG Esports.

L’anfitrió presenta nou esportistes, una xifra menor respecte a anys anteriors. Serelde argumenta que el fet que “les instal·lacions no estiguessin òptimes a l’hivern a provocat que alguns pentatletes no hagin pogut entrenar bé o hagin deixat el club”.

En conjunt, hi participaran una cinquantena de pentatletes d’entre els sis clubs del país que hi prenen part. Un d’ells és el Club Pentatló Tarragona, amb qui els torrencs es jugaran els podis tarragonins, ja que la competició també inclou el Campionat Provincial de Tarragona. Cal recordar, que són els únics dos clubs de la demarcació.

La competició començarà a les 9.30h amb la prova de natació. Més tard, a partir de les 11.15h, es disputaran la modalitat de làser run a la pista d’atletisme. Les categories de base que s’inclouen són la Sub9, Sub11, Sub13, Sub15, i Sub17. El campionat acabarà aproximadament a les 14.30h amb el final de la prova de làser run, i l’entrega de premis.
Rosa Serelde, responsable del Club Pentatló Torredembarra
Rosa Serelde, responsable del Club Pentatló Torredembarra
Rosa Serelde, responsable del Club Pentatló Torredembarra
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla