07 d'octubre del 2019
El Creixell ensopega davant l’Espluga de Francolí (1-3)
Els creixellencs fallen un penal que hagués igualat el marcador en la segona part i acaben sumant la segona derrota del curs
La UE Creixell segueix sense conèixer la victòria en el seu retorn a la competició. Després de l’empat a Vilabella, el duel d’aquest diumenge contra l’Espluga de Francolí semblava una bona oportunitat per estrenar el caseller de victòries, però res més lluny de la realitat. L’equip de la Conca de Barberà ha fet gala del bloc ben conjuntat que té i de la seva experiència en la categoria per imposar-se amb un resultat d’1 a 3.

El partit, de fet, se li ha posat costa amunt al conjunt del Baix Gaià ben aviat amb el gol de Sergi Español en el minut 3. Cal destacar que l’Espluga s’ha presentat sense porter, tasca que han hagut d’assumir Carles Calbet i Claudiu Calugar en la primera i segona part, respectivament. El Creixell, però, no ha pogut aprofitar aquesta circumstància a favor seu.

Això sí, els creixellencs han fet l’empat a la mitja hora de joc amb el gol de Cristian González, que ha superat per dalt la sortida de Calbet. Aquest ha estat un dels protagonistes del partit, perquè en la segona part ha sortit de davanter i ha transformat el penal que ha tornat a posar per davant al seu equip. Les coses meravelloses que té el futbol territorial.

L’equip de David Alamillo ha tingut l’oportunitat de restaurar les taules en una pena màxima de Mohamed Boulayha, que el porter visitant ha refusat amb el peu. Qui no ha perdonat ha estat Roger Batalla, que en el 72’ ha completat el marcador amb el tercer de l’Espluga.

El Creixell, que suma 1 punt de 9 possibles, acaba la jornada 15è per davant del Base Hospitalet de l’Infant, el Perafort, el Reddis B i el Tarraco. En la pròxima jornada visitarà el Marina Cambrils en el duel que clourà la quarta jornada del Grup 24 de Quarta Catalana.