14 d'octubre del 2024
El Creixell remunta al Tàrraco en l’estrena a casa (2-1)
La Riera debuta amb victòria davant el Tarragona ‘B’ (2-5)
El cap de setmana a la Lliga Femení 7 TGN ha sigut francament positiu per als dos representants del Baix Gaià, ja que tots dos han aconseguit la victòria. La UE Creixell, que jugava el primer partit a casa, s’ha imposat al FC Tàrraco per 2-1 després de remuntar el gol inicial de Lu Varela (20’) amb les dianes d’Aitana Marín (35’) i Alba Sánchez (38’) abans del descans.

A banda de reaccionar i capgirar la situació, la gran virtut de les creixellenques, novament, ha sigut la solidesa defensiva per defensar la renda en la segona part. El tècnic, Enric Carrera, ha explicat que l’equip ha anat de menys a més en un partit “que ha sigut tan difícil com esperàvem”.

El Creixell es manté 2n classificat amb 6 punts de 6 possibles, i el dissabte vinent buscarà mantenir el ple de victòries al camp del Tarragona FC ‘B’ (19.15h).

LA RIERA DEBUTA AMB VICTÒRIA

Precisament, el conjunt tarragoní ha sigut el primer rival del CF La Riera, que ha hagut d’esperar una setmana per debutar en la competició. El partit, de fet, corresponia a la jornada inaugural, i no pas a la segona, com ha sigut el cas del Creixell. Amb tot, les d’Albert Guerrero s’han pogut estrenar amb una contundent victòria per 2-5, jugant, recordem, al seu propi camp, “en un partit molt travat”, ha reconegut.

Les rierenques s’han situat amb un 2-0 amb l’encert d’Alba Mesas i Daniela Maria Irati. Les tarragonines han retallat distàncies per mitjà d’un golàs de Maria Sol. “A partir d’aquí el nostre domini és absolut”, destaca Guerrero, i això s’ha traduït amb els gols de Vanessa Pova, Marie Van Puymbroeck i Blanca Maria Roig. Finalment, Sol ha tancat el marcador.

La Riera se situa 3a classificada amb 3 punts, i un partit menys, abans de visitar el diumenge vinent, a les 19.30h, al CE Constantí en el primer cara a cara entre els dos grans favorits per alçar-se amb el títol de lliga.