18 de març del 2024
El Creixell s’endú el derbi contra la Nou de Gaià (3-0)
El Catllar ‘B’ sorprèn a un Vilabella, que acaba amb 10 jugadors, amb una dobleta de Pau Belmonte en el tram final (3-1)
La UE Creixell ha superat a la UE La Nou de Gaià en un nou derbi del Baix Gaià al Grup 28 de Quarta Catalana, corresponent a la J22. Els creixellencs s’han imposat per 3-0, fent bona part de la feina en els primers 25 minuts amb els gols de Sergi Fernández (11’) i Joel Ribas (24’).

El tercer i darrer gol de Marcos Blasi ha arribat en el temps afegit. L’entrenador, José Miguel Reyes, ha assegurat que, tot i el marcador final, “ha sigut un partit bonic”. La recuperació de diversos futbolistes ha sigut important.

El Creixell se situa setè amb 36 punts, a sis de la cinquena plaça que dona dret a jugar la promoció d’ascens. Mentre que la Nou continua última amb 6 unitats. El dissabte vinent, els creixellencs visiten el Bellvei (16.30h) i diumenge la Nou rep el Tancat (12h).

EL CATLLAR ‘B’ SOPRÉN EL VILABELLA

Una de les sorpreses de la jornada ha sigut la victòria del CE El Catllar ‘B’ contra l’Atlètic Vilabella per 3-1. I és que els dos equips arribaven en moments de forma totalment oposats. L’expulsió del visitant Biel Cubells en el 65’ ha sigut clau, ja que el resultat aleshores era d’1-1.

El catllarenc Jaume Bordas (62’) havia igualat la diana inicial d’Enric Torres (28’). Amb superioritat numèrica, i en els darrers minuts, Pau Belmonte ha anotat una dobleta per remuntar, primer, i assegurar, després, la victòria.

El Catllar continua catorzè amb 14 punts, a cinc del següent classificat, l’Athletic Segur. El dissabte, a les 16h, visita al que té tot just per sota, el FC Tarragona ‘B’.