20 de maig del 2024
El Creixell s’imposa en el derbi contra el Catllar ‘B’ i acaba com a quart classificat (1-0)
Els creixellencs jugaran la primera eliminatòria de la promoció d’ascens davant el Sant Pau. La Nou goleja el Tarragona ‘B’ (4-1)
La UE Creixell tanca la lliga regular al Grup 28 de Quarta Catalana amb una darrera victòria en el derbi davant El CE El Catllar ‘B’ gràcies al solitari gol de Sergi Fernández (80’) en la recta final del partit. El tècnic, José Miguel Reyes, ha destacat la bona actuació de l’equip per superar l’entramat defensiu dels catllarencs.

Els roig-i-negre havien de vèncer i esperar que el Sant Pau perdés contra el Banyeres per assaltar la tercera plaça i jugar les dues eliminatòries de la promoció d’ascens a casa. Malauradament, aquest va ser capaç d’empatar (0-0) i fer bo el golaverage particular amb els del Baix Gaià.

Amb tot, els de José Miguel Reyes arribaran en plena forma a l’encreuament, precisament, davant el Sant Pau. No debades, han guanyat els últims nou partits, mentre que els tarragonins han empatat els dos darrers davant el Catllar ‘B’ i el Banyeres. Això sí, comptaran amb el factor camp a favor.

LA NOU ACABA EL CURS AMB BON REGUST DE BOCA

La UE La Nou de Gaià ha dit adéu a la temporada amb una darrera victòria, la quarta del curs, davant el Tarragona FC ‘B’. Els nouencs s’han imposat per 4-1 en el duel entre el penúltim i l’últim classificat, respectivament.

Com era d’esperar, Pol Pallarès, màxim anotador de l’equip, ha tornat a tenir un paper rellevant amb una tripleta. Seus han estat el primer (7’), el tercer (55’) i el quart gol (75’). Rubén Espinar ha sigut l’autor del segon (28’), mentre que el visitant Osman (75’) havia fet el 3-1, que ha durat escassos segons.

La primera temporada després de reprendre l’activitat finalitza amb la quinzena i penúltima posició amb 17 punts, a un del Catllar ‘B’. En els darrers tres partits, la Nou ha sumat set unitats de nou, la qual cosa li ha permès marxar de vacances amb l’optimisme de gaudir encara més del curs vinent. L’experiència d’enguany serà clau en aquest sentit.