05 de febrer del 2024
El Creixell s’oblida de les baixes i obté una victòria de mèrit davant el Sant Pau (1-0)
La Nou de Gaià es queda a les portes de puntuar davant el Pla de Santa Maria (1-2) i el Catllar ‘B’ cau davant el San Salvador (4-0)
La UE Creixell ha guanyat, per fi, al Sant Pau Apòstol en un partit oficial. Ho ha fet per la mínima amb un solitari gol matiner de Sergio Galló (2’), i un penal aturat pel porter Isaac en el temps afegit, com ja va fer set dies abans per salvar un punt a Banyeres.

El tècnic José Miguel Reyes ha dit que ha sigut “el colofó” a la festa de la presentació del club. Igualment, ha destacat el sobreesforç que han fet els seus jugadors, tenint en compte que només eren 13 efectius per la llarga nòmina de baixes que tenien.

El Creixell es manté sisè amb 30 punts, i es queda a tres de la promoció d’ascens. El diumenge 18 de febrer rebrà l’Athletic Cubelles (17h), precisament l’equip que marca les places de privilegi.

LA NOU ES QUEDA A LES PORTES DE PUNTUAR

Es resisteix la primera victòria de la temporada per a la UE La Nou de Gaià. Després de dos empats, la visita del CE Pla de Santa Maria es presentava com una bona opció per obtenir la primera victòria del curs. En 20 minuts, però, els visitants han establert un 0-2 amb la dobleta de Jakub Serafin (2’ i 17’).

Abans del descans, Pol Pallarès ha retallat distàncies, i tot i que quedava la segona part sencera, els nouencs han estat incapaços d’empatar. L’equip d’Isaac Fortuny es manté cuer amb 3 punts, i el dissabte 18 de febrer visitaran el NSA Camp Joliu ‘B’ (16h).

EL CATLLAR ‘B’ CAU AL CAMP DEL LÍDER

El filial del CE El Catllar tenia un partit complicat al camp del líder, la UD San Salvador, i així s’ha constatat amb la derrota per 4-0. Després d’arribar al descans un gol per sota, el fet d’encaixar el segon i el tercer en un període de 6 minuts, entre el 52’ i el 58’, ha enterrat les seves opcions de puntuar. Poc després, Enrique Alarcón ha marcat en pròpia porteria per tancar el marcador.

Els grocs són tretzens amb 11 punts, i el diumenge 18 de febrer rebran el CF Pathfinder (16.30h).