27 de maig del 2024
El Creixell supera el Sant Pau i jugarà la final de la promoció d’ascens a Tercera (1-3)
Els del Baix Gaià han sigut molt superiors i jugaran al camp de l’Athletic Cubelles, a partit únic, per decidir qui puja de categoria
La UE Creixell està a un partit d’assolir l’anhelat ascens a Tercera Catalana després d’imposar-se aquest diumenge al Col·legi Sant Pau Apòstol per 1-3 en la segona eliminatòria de les semifinals de la promoció del Grup 28 de Quarta Catalana.

Tot i jugar a domicili, el desplaçament massiu de l’afició, que ha estat tot el partit animant, ha fet que els del Baix Gaià s’hagin sentit com a casa. El gol matiner de Sergi Fernández (9’) ha contribuït a l’eufòria de la parròquia roig-i-negre. A la vegada, ha sigut “un impuls” per a l’equip, que sobretot ha fet un treball impecable en defensa, com ha dit el tècnic José Miguel Reyes.

L’equip de José Miguel Reyes ha marcat el segon per mitjà d’Ángel Segura (36’) quan faltaven 10 minuts per arribar al descans. I en l’inici del segon temps, ha encarrilat el partit gràcies a un golàs de Joel Santamaría (50’), que ha superat fins a tres adversaris abans de definir.

El partit s’ha hagut d’aturar uns 20 minuts per la lesió d’un jugador local, que ha requerit l’assistència de l’ambulància. En la represa, el Sant Pau ha descomptat amb la diana de Guillem Sardà (78’), que ha sigut insuficient perquè els visitants s’han mantingut ferms en defensa.

L’última plaça d’ascens a Tercera Catalana es decidirà el dissabte vinent, a les 18.15h, al camp de l’Athletic Cubelles, que en el seu cas ha superat el Pathfinder (2-1). El fet de quedar segon, és a dir, millor classificat que el Creixell, li permet jugar el duel decisiu a casa.