21 de març del 2023
El Creixell tanca la lliga amb una golejada davant el Banyeres (5-1)
Els creixellencs s’imposen amb claredat i amb 10 jugadors des del 25’. El Catllar ‘B’ s’acomiada amb una derrota davant el Morell ‘B’ (5-1)
La UE Creixell ha acomiadat la competició de lliga al Grup 24 de Quarta Catalana amb una contundent victòria sobre el CF Banyeres per 5-1. Es tracta d’un bon final, que li permet acabar cinquè classificat amb 34 punts. El tècnic, José Miguel Reyes, ha fet balanç del curs, i ha lamentat la irregularitat que els ha impedit lluitar per l’objectiu real, l’ascens.

Pel que fa al partit, el Creixell s’ha avançat amb un golàs d’Àngel Segura des de la frontal de l’àrea. En l’equador del primer acte, han protestat un possible penal sobre Khalid Ibi, que ha estat expulsat per una picabaralla amb el visitant Peter Smith. Poc després, els banyerencs han empatat en una falta lateral en què els locals han demanat mans en el control.

Els creixellencs s’han refet, i amb dos gols gairebé seguits de Santiago Ros i Segura, han definit el partit abans del descans. En el segon temps, han sigut totalment superiors al rival, i han sentenciat per mitjà de Ros i Iván Prados.

Per la seva part, el CE El Catllar ‘B’ ha caigut golejat al camp del CD Morell 'B' amb un resultat de 5-1. Després d’encaixar els cinc gols, Martí Mateu ha anotat l’únic dels grocs quan només restaven set minuts per al final. Així, els de Sergio Rodríguez clouen el campionat com el fanalet vermell amb 16 punts.