08 de març del 2018
El CV Torredembarra derrota el FC Barcelona B en un partit dels que fan afició
Els torrencs tornen a remuntar per tercera jornada consecutiva per derrotar al líder i ratificar la seva candidatura a l’ascens de categoria
El CV Torredembarra va aconseguir una gran victòria contra el FC Barcelona B en el partit corresponent a la cinquena jornada de la fase final de la 1a Divisió Sènior Masculina. Els nervis van estar a flor de pell fins l’últim segon del partit a causa de la igualtat que van demostrar tots dos equips.

Una vegada més, i ja va sent costum, els torrencs van haver de remuntar un partit que van començar perdent. Els blaugrana van imposar-se en el primer set per 25 a 27. La resposta dels locals va ser molt positiva imposant-se en el segon i tercer set per 25 a 20 i 25 a 23, respectivament.

Lluny d’enfonsar-se, el líder del grup va reaccionar per empatar el partit, imposant-se en el quart set per 22 a 25. Era la segona vegada en el que portem d’aquesta eliminatòria que els de Christian Vives es veien obligats a jugar l’últim set de desempat. L’anterior i única ocasió va ser davant el mateix Barça en el duel de la primera volta. En aquesta ocasió, però, van fer bo el factor pista i van endur-se l’últim set per 18 a 16.

El capità del conjunt torrenc, Enric Sirvent, ha parlat d’una “victòria importantíssima” entre dos favorits, i d’una “prova de foc per veure fins on érem capaços d’arribar”.

El CV Torredembarra es consolida a la segona posició amb 25 punts, a dos de la primera posició que segueix defensant l’equip de la ciutat comtal. En el següent compromís visitaran la pista del CV Monjos. El partit es disputarà aquest diumenge a dos quarts d’11 del matí al Pavelló Municipal Santa Margarida i els Monjos.