24 de gener del 2019
El CV Torredembarra escala a la 4a plaça amb una gran victòria davant el CV Barberà (1-3)
El següent objectiu dels torrencs és la tercera plaça del CV San Roque Batán; aquest diumenge a les 10 h, primera oportunitat davant el CN Sabadell
El CV Torredembarra va aconseguir una victòria molt important a la pista del CV Barberà, que fins ara era un dels rivals més directes en la lluita per la zona alta de la classificació. Els torrencs van firmar un gran partit per imposar-se 1 a 3 i sumar tres punts que el catapulten a la quarta posició.

L’equip de Christian Vives va sortir molt endollat a la pista i va guanyar els dos primers sets. Lluny de d’aconseguir-ho amb comoditat, el duel va estar força igualat com reflecteixen els marcadors de 25 a 27 i 22 a 25.

Els locals van salvar el primer match-ball i van forçar el quart set amb un resultat de 25 a 21. El Torredembarra va sufocar la revolta amb un marcador idèntic a favor seu que va servir per certificar la victòria.

Christian Vives, entrenador del CV Torredembarra, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que “va ser un partit dur contra un rival molt sòlid” i que els seus jugadors van fer una de les millors actuacions de la temporada.

D’aquesta manera, els del Barberà del Vallès queden despenjats de la lluita pels play-off. Setens amb 22 punts, acaben la jornada a quatre d’un Torredembarra que va aprofitar la derrota del Vòlei 6 Manresa per assaltar la quarta plaça del grup.

El següent objectiu és donar caça al tercer classificat, el CV San Roque Batán. La primera oportunitat per neutralitzar l’equip canari és aquest diumenge contra el CN Sabadell. En el partit de la primera volta, els torrencs van guanyar d’una forma clara i contundent. Tot i això, no es confien d’un rival molt dur, com reconeix Christian Vives.

El matx tindrà lloc aquest diumenge, a les 10 del matí, al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra, on l’equip local només coneix la victòria.