Esports
Foto: Dojo Zanshin Kyokushin
29 de febrer del 2024
El Dojo Zanshin Kyokushin de Torredembarra s’endú cinc medalles en la Copa de França de Kumite Kyokushinkai
Balanç satisfactori de l’entitat amb tres ors, una plata i un bronze, i el debut de diversos karatekes en una prova internacional
El Dojo Zanshin Kyokushin de Torredembarra ha participat en la Copa de França de Kumite Kyokushinkai celebrada a París el cap de setmana del 24 i 25 de febrer. L’entitat s’hi ha desplaçat amb nou karatekes, alguns d’ells debutants en una competició internacional, i d’altres amb més experiència, que s’han endut diverses medalles.

El club de karate del Baix Gaià ha assolit tres medalles d’or. Del total, les dues més destacades han estat les d’Izan Escarabajal i Nariman El Harchaoui en la categoria Sub20, el primer en la modalitat de -65kg i la segona en la de -55kg. En declaracions al BG Esports, Escarabajal ha fet un balanç individual.

L’or restant se l’ha adjudicat Ronald Medrano en la modalitat de +55kg de la categoria de 12/13 anys. Una categoria per sobre, la de 14/15 anys, Isaac Fortuny i Dídac Costalago s’han penjat la medalla de plata i de bronze, respectivament, en la modalitat de -70kg.

Escarabajal, que també fa d’entrenador, ha fet una valoració molt positiva de la participació en el campionat, tant per les actuacions dels karatekes que han pujat al podi, com per la dels altres esportistes de la delegació: Nabil El Harchaoui, Oriol Pérez, Robert Mayor i Felipe Forni.

Els següents reptes que té el Dojo Zanshin Kyokushin de Torredembarra són un Open d’Espanya a Barcelona (6 d'abril) i l’Europeu, que tindrà lloc més endavant a Hongria. D’altra banda, Escarabajal ha confirmat que l’entitat acollirà enguany un campionat estatal a la Torre.
Izan Escarabajal, karateka del Dojo Zanshin Kyokushin
Izan Escarabajal, karateka del Dojo Zanshin Kyokushin
Social
Et recomanem
La vida de les elits vota Tàrraco
14 d'abril d'11h a 12:30h a la vil·la romana dels Munts
Venda d'entrades a: www.mnat.cat/entrades
Fira de Sant Jordi
23 d'abril de 10h a 20h a l'avinguda Marquès de Tamarit
Programa de St. Jordi complet a: www.altafulla.cat
15a Cursa 1 de maig
1 de maig a partir de les 9:45h des de la Via Augusta
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla