19 d'abril del 2021
El FS Roda de Berà es retroba amb la victòria davant el CFS Vendrell (6-7)
El filial del Torredembarra ja guanya al vèncer el Futsal Valls i amenaça la tercera plaça dels rodencs abans del derbi
El FS Roda de Berà s’ha retrobat amb la victòria aquest diumenge a la pista del CFS Vendrell en un dels grans partits de la jornada, en el qual s’han vist fins a 13 gols, i se situa en la 3a posició que li permetria jugar la promoció d’ascens a Primera Divisió.

Els rodencs, però, han estat a punt de tirar per terra l’avantatge de 2-5 amb el qual havien arribat al descans gràcies a la dobleta d’Eric Vaquero i als gols d’Eric Ciruelo, Ruben Olmo i Nano Bueno. Com ha explicat aquest últim, l’equip s’ha confiat pel resultat, i els vendrellencs ho han aprofitat per remuntar el marcador. En els últims minuts, però, els del Baix Gaià han imposat la seva qualitat per assegurar el triomf amb el tercer gol de Vaquero i la diana de Cristian Velardiez.

Per la seva part, el filial del Torredembarra per fi ha celebrat la primera victòria del curs al vèncer el Futsal Valls ‘B’ per 6-4. Brian Rodríguez ha inaugurat el marcador en el primer minut, i els vallencs han respost poc després. Hicham Faress, Hakim El Bouziani i Joel Mera han situat un còmode 4-1 en l’electrònic, que els visitants han igualat en el 48’. Llavors Faress i el Bouziani han marcat els dos gols decisius.

Els torrencs són 7ns amb 4 punts, a tres de la tercera plaça que ocupa el Roda de Berà. Els dos s’enfronten el pròxim diumenge en el primer derbi del Baix Gaià a la categoria, amb l’ascens en joc.