31 d'octubre del 2023
El Futsal Torredembarra cau davant l’Eixample en un partit en què mereixia molt més (4-5)
L’equip de Jeroni Rañé iguala dos marcadors adversos i es posa per davant, però veu com el rival s’imposa en els últims segons
El Futsal Torredembarra continua progressant en la seva aventura a la Tercera Divisió Nacional, tot i que seguirà una setmana més sense conèixer la victòria. Els torrencs han estat a punt de puntuar davant l’Eixample en la J5 del Grup 2. De fet, han tingut la victòria a tocar i l’han perduda en els últims cinc minuts "per petits detalls", com ha explicat l'entrenador Jeroni Rañé.

L’equip de Jeroni Rañé ha estat capaç d’igualar dos marcadors adversos amb l’1-1 de Younes Yarrouti (24’) i el 2-2 de Xavier Picó (28’). Yarrouti (31’) ha culminat la remuntada, tot i que els visitants han empatat un minut després. Aitor Turegano ha fet el 4-3, però dos gols dels visitants en el 36’ i el 40’ han privat els locals del primer triomf.

La victòria del Sant Joan d’Espí fa que la Torre baixi a la penúltima plaça amb 1 punt. El diumenge vinent, a les 13h, afronta el primer derbi del curs davant el FS Salou, que es troba en la part alta de la taula, i que presenta un bagatge important a la categoria.