17 d'octubre del 2023
El Futsal Torredembarra cau de forma cruel davant el Linyola (5-6)
Els torrencs, que han anat dues vegades per davant en el marcador, es queden sense puntuar amb un gol en els últims segons
El Futsal Torredembarra ha perdut aquest diumenge davant el FS Linyola en el duel corresponent a la J3 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Pels torrencs ha estat una derrota cruel, ja que s’ha produït amb un darrer gol dels visitants en els darrers segons del partit, i que ha suposat el 5-6.

L’equip de Jeroni Rañé havia començat bé, posant-se per davant en dues ocasions amb els gols d’Alejandro Mayral (3’) i de Xavier Picó (7’). Arnau Almela ha fet el tercer (9’), però en menys de 10 minuts els visitants havien capgirat el marcador.

Després del descans, els locals han encaixat el cinquè, tot i que han estat capaços de restaurar les taules gràcies a Ismael Castillo (29’) i Nano Bueno (32’). I el final ja el coneixem.

La Torre és catorzena i avant-penúltima amb 1 punt. El diumenge vinent, a les 19h, visita la pista del líder, el Futsal Athletic Vilatorrada.