10 d'octubre del 2023
El Futsal Torredembarra cau golejat a la pista del FS Alforja (11-2)
La manca de fortalesa mental després d’encaixar l’1-0 i la baixa intensitat defensiva propicien un 7-0 impossible de remuntar en el segon temps
Primer desplaçament del curs, i primera derrota per al Futsal Torredembarra, que ha caigut amb estrèpit davant el FS Alforja amb un resultat d’11-2 en la J2 del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Un resultat dur, motivat per la pèssima primera part dels del Baix Gaià.

I és que durant els primers 20 minuts han encaixat un 7-0 impossible de capgirar. Un dels jugadors de la Torre, Leo Maiola, ha apuntat que el primer gol, originat “per un error en defensa”, ha afectat mentalment l’equip. Això, i la manca d’intensitat sense la pilota, argumenten el resultat en el primer temps.

El fet de veure’s set gols per sota, ha fet que els torrencs s’hagin plantejat la segona part com una oportunitat “per fer proves i practicar coses de cara als següents partits”, reconeix Maiola. A més, han jugat amb cinc jugadors de pista, i això ha originat alguns errors, que han propiciat els gols dels locals. En l’altra porteria, Arnau Almela (22’), de penal, i Daniel Fabregat (33’), han estat els únics que han pogut anotar.

La Torre acaba la jornada 12a amb 1 punt, i ja prepara el duel del diumenge vinent, a casa, davant el FS Linyola (20h) amb l’objectiu d’aixecar-se d’aquesta dura derrota amb el primer triomf.