27 de maig del 2024
El Futsal Torredembarra diu adéu amb derrota a la Tercera Divisió Nacional (2-9)
Els del Baix Gaià han tornat a mostrar dues cares, una bona en la primera i una dolenta en la segona, en què han encaixat sis gols
El Futsal Torredembarra ha acabat la temporada 2023-24 amb la derrota d’aquest dissabte davant l’ENFAF Andorra per 2-9 en l’última jornada de lliga al Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. D’aquesta manera, s’acomiada de la categoria només un any després d’haver-hi aterrat per segona vegada a la història.

Parlar de Nacional segurament és parlar d’una categoria que s’escapa a les possibilitats d’una entitat com la del Baix Gaià. Per aquest motiu, malgrat que la temporada ha sigut dolenta, amb pocs punts i sense opcions de lluitar per la salvació, cal valorar com mereix la gesta d’haver-hi pogut jugar novament després de la primera experiència el curs 2018-19.

En el partit d’aquest dissabte, els torrencs han tornat a pagar el fet de començar per darrere en el marcador i anar a remolc del rival. En aquesta ocasió, han encaixat dos gols en els primers onze minuts. Arnau Almela (16’) ha estat capaç de descomptar, però els andorrans han tornat a colpejar abans del descans.

En l’inici del segon temps, Almela (22’) ha marcat en pròpia porteria per fer el quart dels visitants. A partir d’aquí, l’Andorra ha sigut superior i ha anotat cinc gols més. Ja en els últims segons, Cristian Velardiez ha tancat el partit amb el segon i darrer gol dels blanc-i-blaus.

La Torre finalitza la temporada com a fanalet vermell del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional amb 6 punts després d’haver guanyat un partit i d’haver-ne empatat tres, mentre que els vint-i-sis partits restants els ha saldat amb derrota. El curs vinent, retorn a Divisió d’Honor.