14 de maig del 2024
El Futsal Torredembarra encaixa una nova golejada davant l’EFS Comtat d’Urgell (2-11)
Els de Jeroni Rañé es desfan en la segona part, rebent set gols que dilueixen el bon primer temps que havien fet
El Futsal Torredembarra ha encaixat una nova golejada al Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. En aquest cas, els del Baix Gaià han cedit davant el novè classificat, l’EFS Balaguer Comptat d’Urgell per 2-11.

Després d’encaixar dos gols en els primers 10 minuts, els torrencs han estat capaços d’igualar amb els gols de Carlos Maiola (14’) i Cristian Velardiez (18’). Malauradament, han encaixat dos gols abans del descans, que els han penalitzat en excés.

I ja en el segon temps, no han tingut cap opció davant un rival, que ha anotat set gols per assegurar la victòria i fer un pas gairebé definitiu per assolir la permanència a la categoria.

La Torre es manté última del grup amb 6 punts quan només resten dues jornades per completar la lliga. El dissabte vinent, a les 16.30h, visita a La Barca Monistrol, que és desena i necessita un bon resultat per garantir la permanència.