20 de febrer del 2024
El Futsal Torredembarra es desfà en la segona part davant l’Aforja (1-7)
Els torrencs encaixen quatre gols en set minuts a l’inici dels segons 20 minuts i s’allunyen a 15 punts del descens compensat
El Futsal Torredembarra ha sucumbit davant el FS Alforja i ha deixat escapar una nova oportunitat per retallar distàncies amb la permanència. Els torrencs han cedit per 1-7 davant el conjunt del Baix Camp, desfent-se completament en la segona part.

L’equip de Jeroni Rañé ja ha començat amb mal peu, encaixant el 0-1 en el primer minut. En el minut 16 ha rebut el segon, si bé dos minuts després, Jesús Aliaga ha descomptat per arribar al descans amb un 1-2, que convidava a pensar en una hipotètica remuntada en el segon temps. Res més lluny de la realitat, en set minuts l’Alforja ha marcat quatre gols, que han sentenciat el partit. I quan faltaven 120 segons, ha anotat el darrer.

La Torre continua última amb 2 punts, quedant-se a 15 del descens compensat, i a 17 de la permanència. El dissabte, a les 18h, visita al CFS Linyola, que marxa novè classificat amb 24 punts. En la primera volta, el resultat va ser de 5-6. Per tant, opcions de puntuar té.