14 de març del 2023
El Futsal Torredembarra guanya al Baró de Maials i assalta les places d’ascens directe (4-2)
A Segona, la Pobla cau golejada davant el Futsalpax ‘B’, i a Primera el primer equip femení del Catllar suma un punt a Ascó
El Futsal Torredembarra continua imparable, i amb el triomf davant el Baró de Maials per 4-2, el setè consecutiu, ha assaltat la segona posició que dona accés directe a Tercera Divisió Nacional, empatant a 33 punts amb el líder, el Futsal Valls.

Els torrencs, de fet, han vençut a l’equip que ocupava aquesta plaça de privilegi, i ho han fet remuntant el 0-1 amb les dianes seguides de Javier Romero (32’) i Carlos Maiola (33’). Els visitants han respost en el 35’, i en la següent acció, Ismael Castillo ha fet el 3-2. Dos minuts després, José Arias ha assegurat la victòria.

La Torre iniciarà la defensa de la segona plaça a la pista de Futsal Alcarràs, el dissabte vinent, a les 18h.

LA POBLA S’ALLUNYA DE LA PROMOCIÓ D’ASCENS

En el Grup 13 de Segona Catalana, el CFS La Pobla de Montornès ha perdut a la pista del Futsalpax ‘B’ per 7-2 en un duel directe per la promoció d’ascens. Els poblencs, que havien arribat al descans amb un empat a u gràcies al gol d’Alejandro Gallo, han vist com els locals han sigut molt superiors en la segona part. David López ha fet el segon i darrer gol.

L’equip d’Antonio Gallo continua sisè amb 27 punts, però veu com la tercera plaça ja està a deu punts. Per sota, el Catllar ‘B’ es manté dotze amb 8 unitats després de perdre davant els Pallaresos per 4-2. El primer equip, per cert, ha descansat en el Grup 11.

EL CATLLAR SUMA UN PUNT A LA PISTA DE L’ASCÓ

El primer equip femení del Catllar Atlètic ha esgarrapat un punt de la pista del FC Ascó en el duel directe entre el sisè i el cinquè classificat, respectivament, en el due de la J15 del Grup 3 de Primera Catalana.

Les catllarenques han capgirat un 2-0 amb el gol d’Eva Álvarez i la dobleta de Liam Alessandria, però han vist com les locals les han empatat quan faltaven sis minuts per al final. Així, es mantenen els dos punts de distància entre els dos equips abans de rebre la visita del quart classificat, el CFS Laguna, el dissabte vinent (18h).

Per la seva part, el filial ha assaltat la pista de la UE Maspujols amb un solitari gol d’Isona Risalde, que li permet continuar segon a tres punts del lideratge. El diumenge vinent rep el Priorat Nord (16.30h) al Pavelló d’Altafulla.