24 d'octubre del 2023
El Futsal Torredembarra planta cara, però perd davant l’Athletic Vilatorrada (5-2)
La Pobla cau davant el Vila-seca (4-6), i el Catllar Atlètic femení debuta amb victòria davant el Cervera (3-0)
El Futsal Torredembarra ha perdut aquest diumenge a la pista del líder del Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional, l’Athletic Vilatorrada, amb un resultat de 5-2 en el marc de la quarta jornada de lliga.

Els torrencs han plantat cara, i han demostrat caràcter i orgull per intentar igualar el 3-0 que reflectia el marcador a la mitja hora de joc. Arnau Almela (35’) i Ismael Castillo (38’) els han permès arribar als dos últims minuts amb opcions de puntuar, i mentre arriscaven per empatar, han rebut els dos darrers gols.

La Torre és catorzena i avant-penúltima amb 1 punt, i el diumenge vinent jugarà a casa davant un equip de la zona mitjana-alta, l’Eixample (17h).

LA POBLA PERD DAVANT EL VILA-SECA

En el Grup 12 de Segona Catalana, el CFS El Catllar Atlètic descansava, mentre que el CFS La Pobla de Montornès disputava el primer partit com a local. Malauradament, s’ha resolt amb una derrota per 4-6 davant el FS Vila-seca i amb els dos equips en desacord amb l’actuació arbitral. De fet, com apunten els del Baix Gaià, “cap dels dos hem signat l’acta, i estem d’acord que el que ha escrit no és real”.

Pel que fa al partit, els poblencs han anat sempre a remolc del rival. Ivan Pares (6’) ha descomptat amb l’1-2. Tot seguit, un intercanvi de cops amb David Berber replicant la diana dels visitants ha establert el 2-4. Pares ha repetit per fer el 3-4, però Paulius Meskaukas ha fet el 2-5 abans del descans. I ja en el tram final, tots dos han repetit, en el mateix ordre.

La Pobla és penúltima sense cap punt, i el diumenge vinent visitarà al Catllar Atlètic (19h) en el primer derbi de la subcomarca a la categoria.