21 de desembre del 2021
El Futsal Torredembarra salva un punt a la pista del CFS Reus (7-7)
Els del Baix Gaià aixequen un 5-0, i acaben igualant en la segona part contestant a cada cop dels locals
Duel apassionant el d’aquest dissabte a la pista del CFS Reus, on el Futsal Torredembarra només ha estat capaç d’empatar. El punt, però, és molt valuós, tenint en compte que perdia per 5-0 en el moment de complir-se el primer quart d’hora.

Els gols d’Ismael Castillo i José Arias abans del descans han estat cabdals per canviar la dinàmica en la segona part. A cada gol dels locals, els torrencs contestaven per mitjà de Miguel Ángel Perea, Alejandro Mayral y Castillo, aquest en el 33’. Un minut més tard, Víctor Collados feia el 7-7, i tot i que restaven set minuts, cap dels dos equips ha pogut anotar.

L’entrenador del Torredembarra, Jeroni Rañé, ha reconegut que hores després del partit, consideren que el punt és valuós. Ara bé, ha alertat que cal “reforçar la concentració en els primers minuts” per evitar haver de remuntar marcadors tan adversos.

L’empat frustra l’assalt de la Torre a la 2a posició, i acaba l’any en la 4a plaça empatat a 20 punts amb els dos següents classificats. El Roquetes augmenta la diferència al capdamunt de la taula fins als 9 punts, i tot sembla indicar que els torrencs hauran de lluitar per la promoció.
Després de festes, l’equip de Jeroni Rañé rebrà l’Inter Pallaresos, situat a la zona mitjana de la classificació. El partit es disputarà el dissabte 15 de gener, a les 18.30h.