05 de març del 2024
El Futsal Torredembarra suma la primera victòria del curs a costa de l’Athletic Vilatorrada (3-1)
Younes Yarrouti ha sigut decisiu amb una dobleta, i els de Jeroni Rañé acaben la jornada a 16 punts de la permanència
El Futsal Torredembarra ha aconseguit la primera victòria de la temporada al Grup 2 de la Tercera Divisió Nacional. Els torrencs han sorprès el cinquè classificat, el FS Athletic Vilatorrada, amb un resultat de 3-1, que els ha de servir per afrontar amb optimisme les següents jornades.

Younes Yarrouti ha obert el marcador en el minut 15 amb l’1-0 amb el qual s’ha arribat al descans. Només començar el segon temps, Carlos Maiola (20’) ha fet el segon, si bé els visitants han retallat distàncies gràcies a Guillermo David López (34’). El gol de Yarrouti només un minut després ha sigut capital per assegurar el triomf.

L’equip de Jeroni Rañé, malgrat guanyar, continua últim amb 6 punts, a 12 del següent classificat, i a 16 de la permanència. El divendres, a les 21.30h, visita a un altre equip de la zona mitjana, l’Eixample.