21 de març del 2023
El Futsal Torredembarra trenca la bona ratxa de resultats a la pista del Futsal Alcarràs (5-2)
A Segona, el Catllar es refà davant el Vinallop, i la Pobla perd el duel directe davant el Vila-seca Sub23 ‘B’
El Futsal Torredembarra ha perdut aquest dissabte a la pista del Futsal Alcarràs per 5-2, i trenca així la ratxa de set victòries consecutives que l’havien conduït a la segona posició del Grup 3 de Divisió d'Honor. Afortunadament, la derrota del Futsal Valls els permet mantenir aquesta posició de privilegi.

L’equip de Jeroni Rañé ha anat sempre per darrere en el marcador. Ha empatat en dues ocasions amb l’1-1 de Nano Bueno i el 2-2 d’Alejandro Mayral. Després d’encaixar el tercer gol en el 25’, però, ha estat incapaç de tornar a refer-se, encaixant dos gols més.

El segon entrenador, Àngel Orive, ha parlat d’un partit amb dues cares, i que la manca d’actitud en defensa els ha condemnat en el segon temps. No obstant això, ha assegurat que el toc d’advertència els ha de servir per “tornar a agafar la mateixa dinàmica i ganes” de les jornades anteriors.

La Torre rebrà diumenge vinent el FS Vinyols (20h) al Pavelló Els Caus, si no hi ha canvis de darrera hora. Duel directe, doncs, entre el segon i el quart classificat, que estan empatats a 33 punts.

EL CATLLAR ES RECUPERA, LA POBLA NO

El CFS El Catllar Atlètic s’ha retrobat amb la victòria quatre jornades després al Grup 11 de Segona Catalana. Els catllarencs han vençut al Vinallop Futsal per 0-3 amb els gols de Marc Bolos, Gerard Jové i Víctor Escobar, i recuperen la tercera posició, que permet jugar la promoció d’ascens.

Els d’Alfredo Polo ja preparen el duel capital de diumenge vinent davant el líder, l’Amposta CE Futsal, que es jugarà a les 19h al Pavelló d’Altafulla.

Per la seva part, el CFS La Pobla de Montornès ha cedit en el duel directe davant el FS Vila-seca Sub23 ‘B’ per 1-2. Tot i recuperar alguns lesionats, els poblencs han estat incapaços de sumar un bon resultat. El seu gol l’ha anotat Alejandro Gallo en el 39’, quan només restava un minut.

L’equip d’Antonio Gallo és setè amb 27 punts, i ja es troba a 13 unitats de la promoció d’ascens. El diumenge visita al Futsal Valls ‘B’ (12.30h).