06 de febrer del 2024
El Futsal Torredembarra viatja curt d’efectius i cau golejat davant l’ENFAF d’Andorra (9-0)
L’encert dels andorrans Christian Regalo i Xavier Ibáñez, amb una tripleta cadascun, ha deixat sense opcions dels de Jeroni Rañé
El Futsal Torredembarra ha caigut golejat per 9-0 en la visita a l’ENFAF d’Andorra en la J15 del Grup 2 de Tercera Divisió Nacional. Els torrencs, que es presentaven amb només set efectius i després d’un desplaçament força llarg, han cedit davant un rival millor classificat.

L’equip de Jeroni Rañé ha patit l’encert golejador de dos adversaris concrets, Christian Regalo i Xavier Ibáñez, que han anotat una tripleta cadascun. De fet, dos dels seus gols han sigut decisius, perquè han arribat entre el 24’ i el 37’ i han suposat el quart, el cinquè, el sisè i el setè gol, deixant ja sense opcions als del Baix Gaià.

La derrota allunya la Torre de la permanència, quedant-se a 14 punts quan tot just acaba la primera volta. Els blanc-i-blaus havien de jugar el cap de setmana vinent davant el FS Solsona, si bé han ajornat el partit per disputar-lo el 22 de febrer, a les 20.30h. En la primera volta van empatar en el duel disputat al Pavelló Sant Jordi, i això suposa un fil d’esperança per intentar sumar de nou amb la victòria com a gran objectiu.