26 de febrer del 2024
El Gornal frena al Catllar (3-0)
Els grocs cauen en un duel directe per la permanència i deixen escapar l’opció de sortir del descens
El CE El Catllar ha vist tallada la seva bona dinàmica de resultats amb la derrota d’aquest dissabte al camp de la UD Gornal, un rival directe per la permanència, per un resultat de 3-0. La bona notícia és que es mantenen a dues unitats de sortir de la zona vermella.

És a dir, un triomf els hauria dut fora del descens moltes jornades després. El Gornal ho ha evitat, amb dos cops psicològics al final del primer temps de la mà de Mohamed Akram Marsou (44’) i a l’inici del segon gràcies a Erik Beattie (55’). I en l’equador d’aquesta segona part, Marti Naranjo ha acabat amb les esperances dels del Baix Gaià.

L’entrenador Àlex González ha reconegut que “és una derrota dura, sobretot pel resultat”. I és que segons ha explicat, han fet una primera part bona, en què la manca d’encert els ha penalitzat, mentre que els locals han marcat en “l’única ocasió que han tingut”. Després, els grocs han acusat el gol i han sigut inferiors al rival.

El Catllar es manté catorzè classificat amb 19 punts, a dos de la salvació que marca el Parc. El diumenge vinent, a les 12h, nou duel directe, i aquesta vegada amb un derbi del Camp de Tarragona davant el CD Morell, que ocupa la penúltima posició amb 15 unitats.