22 de maig del 2024
El Júnior del Torredembarra BC finalitza la temporada en quarta posició
Els del Baix Gaià es van quedar a tres punts de disputar el duel decisiu pel títol en la Final a Quatre celebrada al Pavelló Sant Jordi
El Torredembarra BC ha acabat com a quart classificat de la categoria Júnior territorial després de la celebració de la Final a Quatre disputada el passat diumenge al Pavelló Sant Jordi de la localitat del Baix Gaià. Els torrencs han perdut els dos partits disputats, si bé en el primer han estat a punt de vèncer a un dels favorits i accedir a la final pel títol.

En el duel de semifinals, la Torre va caure per tres punts de diferència davant el posterior campió, l’AB Salle CBT (58-55). Després de perdre el primer i el segon quart per 17-7 i 14-11, els amfitrions van estar a punt de remuntar en la segona part. El 14-20 del tercer període els va apropar a set punts, i tot i tornar a imposar-se en els últims 10 minuts, el 13-17 va ser insuficient.

Ja sense opcions de lluitar pel campionat, els torrencs van jugar la final de consolació davant el Reus Ploms Salle i van cedir per 63-56. La primera part va ser igualada amb un 15-20 en el primer quart i un 20-22 en el segon. Sens dubte, el 16-1 encaixat després del descans va ser decisiu, i va fer que la reacció en el darrer període, amb un 12-21, tornés a ser insuficient.

D’aquesta manera, el Torredembarra BC tanca una temporada pràcticament excel·lent en què ha fet tercer de la lliga regular i s’ha quedat a tres punts de jugar la final pel títol de lliga. El trofeu l’ha aixecat, com dèiem, l’AB Salle CBT, que agafa el relleu del CB Altafulla – BBG, campió el curs passat.