26 d'abril del 2023
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG es refà a costa del Bàsquet l’Arboç (90-62)
L’equip de Daniel Ponce ha dut la iniciativa en el marcador des del principi, i ha trencat el partit amb el 21-9 del tercer període
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) s’ha reconciliat amb la victòria en el duel de la J23 davant el Bàsquet l’Arboç amb un resultat de 90-62. Era una cita important després de collir la primera derrota del curs a la pista del rival més directe pel títol de lliga, i el cert és que ha respost com ho fan els autèntics campions.

L’equip de Daniel Ponce ha dut la iniciativa en el marcador des del principi amb el 25-18 del primer quart i el 22-18 del segon. Ha sigut en el tercer període, però, quan han encarrilat el partit amb un parcial de 21-9. En el darrer, els visitants han recuperat el ritme anotador de la primera part, tot i que han tornat a cedir per 22-17.

L’arbocenc Biel Caballé ha sigut el màxim anotador del partit amb 26 punts, seguit dels 22 i els 17 dels altafullencs Biel Puig i Jan Camps. Àngel Torner també ha passat de la barrera dels 10 punts amb un total de 13.

L’Altafulla es manté líder del Grup Territorial amb 37 punts, dos més que el CB Tarragona ‘Blau’, que es manté amb un partit menys. Després del pont de maig li tocarà descansar, amb la qual cosa els tarragonins tindran l’oportunitat d’empatar-lo en la classificació. Tot i això, el basquetaverage mantindria els altafullencs per davant.