01 de març del 2023
El Junior masculí del CB Altafulla – BBG guanya al CB La Selva i segueix invicte (43-70)
Els altafullencs preparen ja el derbi d’aquest dissabte a la pista d’un Torredembarra al qual superen per quatre unitats
El Junior masculí del CB Altafulla – Bàsquet Baix Gaià (BBG) es manté en plena forma al vèncer el CB La Selva per 43-70 en el partit corresponent a la J17 del Grup Territorial. Els altafullencs han sigut molt superiors davant un rival de la zona mitjana-baixa de la classificació, i ho han sigut des del principi.

L’equip de Daniel Ponce ha arrancat amb un 7-26, que ha encarrilat el partit en el primer quart. A partir d’aquí, ha fet una bona gestió del resultat. En el segon quart han augmentat la renda en set punts (10-17), i en el tercer s’han tornat a imposar per cinc unitats (9-13). En el darrer període, els locals han competit millor i se l’han endut per 17-14.

El màxim anotador del partit ha estat Biel Terrón amb 17 punts, seguit del local Manel Rodríguez amb 15. Biel Puig ha fet 11 punts, mentre que Jan Camps i Ángel Torner han arribat als 10.

L’Altafulla és segon amb tretze victòries en el mateix nombre de partits i un total de 26 punts, un per sota del CB Tarragona, que compta amb un partit més. Ara, els altafullencs preparen el derbi d’aquest dissabte a la pista del Torredembarra BC (17.45h), un partit especial en el qual esperen repetir el triomf de la primera volta.

Els torrencs vénen de descansar el passat cap de setmana, i arriben a la cita com a cinquens amb 22 punts. Per tant, tenen l’opció d’apropar-se als seus veïns, si bé una derrota els allunyaria definitivament.