Esports
Foto: Club Patinatge Torredembarra
25 de maig del 2023
El junior Ot Font i el juvenil Joan Jardí, campió i subcampió en les semifinals de la World Skate International Series
El Club Patinatge Torredembarra també ha estat representat per les sèniors Elena Fortuny i Ariadna Gironès, que han fet sisena i dinovena
El patinador del Club Patinatge Torredembarra, Ot Font, s’ha proclamat campió de les semifinals World Skate International Series en categoria Junior. El torrenc, un dels quatre membres de l’entitat que s’han desplaçat a Trieste (Itàlia) per competir amb els millors patinadors i patinadores del món, s’ha imposat als seus rivals amb 135,03 punts.

En declaracions al Baix Gaià Esports, Font ha fet palesa l’alegria, i també la satisfacció per les consideracions que han fet tant el públic com els jutges respecte a la seva actuació.

L’altre patinador del club, Joan Jardí, ha quedat subcampió de la categoria Juvenil amb 102,42 punts. En declaracions al Baix Gaià Esports, ha ressaltat que ha sigut una experiència satisfactòria, i que les puntuacions que ha obtingut han estat bones, comparant-les amb les de l’any passat.

Pel que fa a les patinadores, les dues que han competit en la categoria Sènior, Elena Fortuny ha fet sisena amb una puntuació final de 118,26, i Ariadna Gironès ha fet dinovena amb 91.91. Com han argumentat des del club, aquesta última “ha tingut algunes dificultats, que l’han situat en un lloc més baix de l’habitual”.

Sense pràcticament temps per a descansar, Font, Jardí, Fortuny i Gironès se centren ja en el Campionat de Catalunya de Solo Dance per a les categories Juvenil, Junior i Sènior, que tindrà lloc aquest dissabte a Figueres. També hi participaran Janet Jordan i Paula Martínez (absolutes), i Lídia Alomà, Marta Roca, Clàudia Cano i Emma Asensio (juniors).
Ot Font, patinador del Club Patinatge Torredembarra
Joan Jardí, patinador del Club Patinatge Torredembarra
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es