15 de novembre del 2023
El Juvenil cau contra el Vendrell i deixa escapar una bona oportunitat per apropar-se al podi (2-3)
El Cadet ‘A’ supera el Nàstic ‘C’ i continua segon (0-3) i l’Infantil ‘A’ de Primera cau contra el Sant Pau (0-4)
El Juvenil del CE Altafulla ha deixat escapar una bona oportunitat per apropar-se al grup capdavanter del Grup 14 de Segona Divisió. Els altafullencs han cedit davant el tercer classificat, el CE Vendrell, deixant escapar el 2-0 que Roger González i Ayoub havien instaurat en el primer quart d’hora de joc. El tècnic Luis Rosado ha lamentat “que no hem sabut defensar aquest avantatge” i també la manca d’encert.

Els vendrellencs han retallat distàncies en el minut 18, i han empatat tot just després del descans. Superada l’hora de joc, han culminat la remuntada i han deixat els locals sense cap punt. L’expulsió de Yassir El Ghzaoui els ha condicionat en el darrer quart d’hora.

L’Altafulla es queda sisè amb 7 punts, a vuit del podi. Dissabte visita al quart classificat, l’EFB Calafell ‘C’ (15h) a la qual pot igualar a punts.

EL CADET ‘A’ TORNA A GUANYAR

El primer equip de la categoria Cadet ha superat el Nàstic ‘C’ amb un resultat de 0-3 gràcies als gols de Marc González, en dues ocasions, i Samir El Bouziani. Així, continua segon amb 16 punts, a tres del Sant Pau, que compta amb un partit més.

El tècnic Mohamed Amhadar ha reconegut que el partit ha sigut més difícil d’allò que fa pensar el marcador, sobretot en els primers minuts.

El diumenge, els groc-i-negre reben el CFB Marc Bartra ‘B’ (16.30h), un equip de la zona baixa. Mentre que el Cadet ‘B’, que ha descansat aquest cap de setmana, rebrà dissabte el Tarragona FC ‘B’ (12.45h).

A L’INFANTIL ‘A’ SE LI RESISTEIX EL TRIOMF

L’Infantil ‘A’ de Primera Divisió ha perdut contra el quart classificat, el Sant Pau Apòstol, per 0-4. Després d’encaixar el primer gol en el minut 9, els altafullencs s’han quedat sense opcions en l’inici del segon temps, quan han encaixat el segon i el tercer.

Els de Dani García continuen tretzens amb 1 punt, a tres del següent classificat. El dissabte visiten a un equip de la zona mitjana, el Cambrils Unió ‘B’ (12.30h). I diumenge, l’Infantil ‘B’, que ve de descansar, rebrà l’Atletic Bellvei (13.30h).