26 d'abril del 2019
El Juvenil cau en el derbi contra la Riera i se centra ja en el duel de diumenge contra el Salou (1-2)
El Cadet A juga un partit ‘trampa’ al camp de la Canonja mentre que l’Infantil A rep l’equip canongí al Joan Pijuan
Intensitat, emoció, èpica. Tot això és el que s’ha viscut aquest dijous al vespre amb el derbi juvenil entre el CE Altafulla i el CF La Riera. Els rierencs s’han imposat després de remuntar el gol de Jorge Carmona, que finalment sí que ha entrat en la convocatòria, i s’han endut els tres punts del Joan Pijuan.

Tot i la derrota, l’equip de Mohamed Amhadar ha fet un gran partit, competint fins a l’últim minut davant un rival amb jugadors ja fets a la categoria amb un o dos anys d’experiència. Fins i tot, el tècnic altafullenc ha utilitzat dos jugadors del Cadet A com Jawar El Mahdari i Ismael El Hamdouni.

Després que l’Altafulla s’avancés en el minut 78, la Riera ha reaccionat amb l’empat d’Adrià Gutiérrez en el 82. I quan només faltaven dos minuts, Jairo Golderos ha culminat la remuntada amb l’1 a 2 que deixa l’equip groc-i-negre 12è amb 24 punts i l’equip d’Albert Jansà 6è amb 39.

Sense gaire temps per descansar, el Juvenil se centra ja en el partit d’aquest diumenge a les 5 de la tarda contra el Salou, líder de la categoria amb 58 punts. L’escenari serà el Joan Pijuan, que dissabte a dos quarts d’1 del migdia també acollirà el partit entre l’Infantil A i la Canonja.

Els nois de Dani García intentaran donar la sorpresa contra el 5è classificat, que amb 42 punts ja ha tocat sostre. Actualment sumen dues derrotes seguides, però esperen repetir la sorpresa que van protagonitzar fa tres jornades al camp de la Pastoreta.

Per la seva part, el Cadet A també juga contra la Canonja. En el seu cas, però, ho fa a domicili el diumenge a les 4 de la tarda. Després de la gran victòria contra el Sant Pere i Sant Pau, els groc-i-negre afronten el xoc amb molta confiança. Compte, però, perquè l’equip local ja va derrotar fa algunes jornades la Floresta per 3 gols a 1.

L’equip canongí, a més, passa per un gran moment de forma. Després d’una primera volta molt irregular, en la segona han aconseguit 22 punts de 27 possibles. Héctor Ureña és el seu màxim golejador amb 18 gols.