27 d'abril del 2021
El Juvenil de l’Altafulla fa un pas de gegant per disputar-se l’ascens amb el Roda de Berà
El Cadet assoleix la primera victòria a costa del Montblanc, mentre que l’Infantil suma la segona derrota seguida davant l’Escola de Valls
El Juvenil del CE Altafulla ha fet un pas de gegant aquest diumenge assaltant el camp del CFB Marc Bartra ‘B’ per 1 gol a 3. El gols d’Erik Navarro, en la primera part, i Sergi Barceló i Ismael El Hamdouni, en la segona, li permeten consolidar-se en la 2a plaça, seguir a tres punts del Roda de Berà –encara ha de descansar-, i distanciar-se dels perseguidors més propers.

L’entrenador, Jonatan Pérez, ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio les dificultats que els ha presentat el rival, i que el vestidor ja pensa en el següent compromís davant un rival directe, el Base l’Arboç.

Per la seva part, el Cadet per fi ha aconseguit la primera victòria de la temporada, i ho ha fet a domicili contra un rival directe com el Montblanc per 3-4, al qual li ha cedit l’última posició del grup.
Després d’avançar-se amb el gol d’Iván Figuerola en el minut 4, i que els locals empatessin tres minuts després, els groc-i-negre han encarrilat el partit abans del descans amb les dianes d’Iván Martín, Lluc López i David Arévalo. En el tram final, el montblanquí Ayoub Ouaba ha posat emoció als darrers minuts amb dos gols, malgrat que jugaven amb un jugador menys per l’expulsió d’Aarón Cos.

L’entrenador, Arnau Díaz, ha destacat que per fi han pogut comptar amb una convocatòria òptima per competir amb garanties, i creu que el triomf els farà encarar els pròxims compromisos amb més ànims i confiança.

Quant a l’Infantil, ha caigut contra l’Escola de Valls per 1-2, sumant la segona derrota seguida. Els groc-i-negre s’han avançat abans del descans per mitjà de Marc González, però els vallencs han capgirat el marcador en l’inici de la segona part.

Els altafullencs acaben la jornada 7ns amb 3 punts, i queden definitivament fora de la lluita pel podi de la classificació, malgrat que tenen un partit menys respecte als primers cinc classificats.