01 de desembre del 2021
El Juvenil del CE Altafulla goleja el Catllar i segueix a prop del lideratge (4-0)
L’Infantil també guanya el Vendrell ‘B’ i manté allarga la ratxa d’imbatibilitat als quatre partits (7-1)
El Juvenil del CE Altafulla segueix immers en la ferotge lluita pel lideratge del Grup 12 de Segona Divisió. Els altafullencs van imposar-se el passat dissabte al CE El Catllar en un nou derbi del Baix Gaià per un resultat de 4-0, que els consolida en la 4a plaça amb 16 punts, a dos del primer classificat.

El gol d’Erik Navarro abans del descans va iniciar el camí cap a la cinquena victòria del curs. Els gols de Joel Santamaria i Sergi Barceló, entre el 55’ i el 60’, van encarrilar el partit. Ja en el temps afegit, Ismael El Hamdouni va completar el marcador.

L’entrenador de l’Altafulla, Jonatan Pérez, remarca la importància de la victòria per seguir en el grup d’aspirants, i ja posa la mirada en el duel directe davant el Tancat.

Per la seva part, l’Infantil va golejar al CE Vendrell ‘B’ per 7-1. Els groc-i-negre guanyaven per 3-0 després del primer quart d’hora de joc amb els gols de Víctor Navarro, Marc González i Pau Noblia. Els visitants van retallar distàncies en el 23’, però Aleix Parra va anotar el 4-1 abans del descans. En el segon temps, Marcel Asencio, Aleix Parra i Àlex Padilla van assegurar el triomf.

L’entrenador de l’Altafulla, Dani García, ha posat de relleu el bon moment de l’equip, i ha assegurat que, després de la primera part del curs, els futbolistes ja estan adaptats al ritme de la competició.

Els altafullencs sumen quatre jornades sense perdre amb tres victòries i un empat. La ratxa els permet consolidar-se en la 4a posició amb 13 punts, i tot i que compten amb un partit menys, el lideratge està a 11 punts.