30 de març del 2021
El Juvenil del CE Altafulla se situa líder al golejar el Vendrell
Ismael El Hamdouni, amb quatre gols, lidera la segona victòria dels groc-i-negre mentre que un Cadet mancat d’efectius cau davant el Ramon Sicart
El Juvenil del CE Altafulla ha golejat aquest diumenge al CE Vendrell per 9-0 en el segon partit de lliga, corresponent a la 7a jornada, i en el qual s’ha estrenat en l’Estadi Municipal Joan Pijuan. El resultat, a més, li permet liderar la classificació del Grup 12 de Segona Divisió, si bé està empatat a 6 punts amb el Roda de Berà i el Ramon Sicart, mentre que el Creixell compta amb un partit menys.

Els groc-i-negre han arribat al descans amb un marcador de 3-0 amb els gols d’Erik Navarro, Noureddine El Bouziani i Ismael El Hamdouni, i han encarrilat el triomf en l’inici del segon temps amb un nou gol de Navarro i dos més de El Hamdouni. David Vázquez ha fet el setè en l’equador, i El Bouziani i El Hamdouni han completat la golejada en el tram final.

El preparador físic, Manuel Sambonete, ha elogiat la mentalitat de l’equip per refer-se de la lesió del porter Marc Albert Parreu en els primers minuts, i evitar que el Vendrell disposés de cap oportunitat clara per marcar.

El dissabte, a les 15.30h, els altafullencs visiten al Creixell en un derbi d’alt voltatge en el qual s’enfronten dos aspirants a l’ascens a Primera.

Per la seva part, el Cadet ha perdut aquest diumenge davant el Ramon Sicart per 2-3. La manca d’efectius li ha passat factura, perquè a la banqueta només tenia un porter i un jugador de camp com a opcions de canvi.

Els visitants s’han avançat en el minut 18, i l’Altafulla ha empatat en el 59 amb el gol d’Iván Figuerola. Llavors, tant el local David Arévalo com el visitant Javier Gil ja havien estat expulsats amb vermella directa. Amb deu jugadors sobre el camp, els de Llorenç del Penedès han decantat el partit a favor seu amb dos gols entre el 68’ i el 70’. L’Altafulla només ha pogut escurçar el marcador amb el segon gol de Figuerola.

L’equip d’Arnau Díaz rep al Col·legi Sant Pau Apòstol el dissabte a les 12h al Joan Pijuan a la cerca del primer triomf de la temporada.