03 de juny del 2019
El Juvenil i el Cadet s’acomiaden de la temporada amb un regust agredolç
Els de Mohamed Amhadar acaben la lliga 12ns amb 32 punts mentre que el Cadet A suma un total de 61 punts després d’haver assegurat la segona plaça fa diverses jornades
Punt final a la temporada 2018-19 per al Juvenil i el Cadet A del CE Altafulla. Els dos s’han acomiadat amb un empat i una derrota, respectivament, que els deixa un regust agredolç després d’haver deixat escapar la victòria a l’Estadi Municipal Joan Pijuan.

L’equip juvenil s’enfrontava a un rival molt complicat com la Selva del Camp, davant la qual s’ha mostrat molt superior en la primera part. Jorge Carmona i Norde El Bouziani han avançat l’equip groc-i-negre amb els seus gols en el minut 7 i 16, respectivament.

El visitant, Joan Borràs, ha descomptat en el 21’, però els altafullencs han contestat més tard amb dos gols més d’Ismael El Hamdouni i el mateix Bouziani. El 4 a 1 deixava una situació molt favorable, però Ivan Milian ha fet el segon dels visitants en el 44’ i això ha suposat un punt d’inflexió en el segon temps. Rubén Fernández, amb dos gols en el 76’ i 85’, ha establert el 4 a 4 definitiu.

L’empat fa que l’equip de Mohamed Amhadar finalitzi la lliga en la 12a posició amb 32 punts, per darrere d’un Morell que ha aprofitat la situació per assaltar l’11a plaça amb 34 punts.

Per la seva part, el Cadet A ha perdut contra l’Icomar per 3 gols a 4 després d’anar a remolc del conjunt tarragoní tot el partit.

Els visitants han aconseguit una renda de tres gols en el minut 29 gràcies a Izan Saavedra, Daniel Mora i Jonathan Hernández. Ismael El Hamdouni ha posat llum en l’Altafulla abans del descans. Malauradament, l’Icomar ha tornat a colpejar a l’inici de la segona part amb l’1 a 4.

L’equip de José Maria Pinto ha cercat la remuntada i s’ha quedat molt a prop d’aconseguir-ho al retallar la diferència fins al 3 a 4 amb els gols de David Arevalo i Hugo Fanjul. Els sets minuts restants han estat insuficients per derrocar la muralla tarragonina.

Tot i la derrota, el Cadet A tenia assegurada la segona posició des de fa diverses jornades. Pel que fa als seus registres, acaba amb 61 punts en el seu caseller i un balanç de 124 gols a favor i 45 en contra.