20 d'abril del 2021
El Juvenil remunta al Ramon Sicart per apropar-se a 3 punts del lideratge (3-2)
El Cadet cau davant l’Arboç amb 11 jugadors justos, i l’Infantil facilita la feina al Ramon Sicart
El Juvenil del CE Altafulla ha reprès la lliga amb una treballada i important victòria al Joan Pijuan davant l’AE Ramon Sicart, que li permet consolidar la segona posició amb 10 punts, i situar-se a només tres de l’Atlètic Roda de Berà –compta amb un partit més-, que ha ensopegat davant l’EFB Calafell (1-1).

Els groc-i-negre han hagut d’igualar dos marcadors en contra amb els gols de Joan Nogués en el 21’ i el cadet Iván Figuerola en el 58’. Finalment, en el minut 84, han culminat la remuntada amb un penal transformat per Noureddine El Bouziani. El tècnic, Jonatan Pérez, ha reconegut les dificultats que li ha presentat el rival, i que això fa que sigui una victòria important. Igualment ha destacat l’aportació dels cadets Figuerola i el porter Alejandro Mariscal.

El Cadet segueix sense puntuar després d’una nova derrota davant el Base l’Arboç per 2-6 en un partit on el tècnic Arnau Díaz només ha pogut comptar amb 11 futbolistes, sense la possibilitat de fer cap canvi. En l’equador de la segona part, Gael González i Iván Figuerola han situat el 2-4 en el marcador que els ha fet somiar amb la possibilitat de puntuar, però el desgast físic els ho ha impedit.

Quant a l’Infantil, ha caigut contra el Ramon Sicart per 1-3. Marcel Asensio ha estat l’autor de l’únic gol dels altafullencs per fer l’1-2 provisional en el 33’. El visitant Teo Benítez, però, ha encarrilat el triomf dels de Llorenç del Penedès amb el seu tercer gol del partit. El tècnic, Dani García, ha reconegut que el mal inici que han realitzat ha marcat el partit.

Els altafullencs, que s’enfrontaven al líder invicte del grup, acaben la jornada 7ns amb 3 punts, tot i que compten amb un partit menys respecte als sis equips que tenen per davant.