14 de desembre del 2023
El karateka del Dojo Zanshin Kyokushin de Torredembarra, Sergio Jiménez, campió d’Europa de kumite en categoria Júnior
La també júnior Nariman El Harchoui es proclama subcampiona de kata, mentre que Izan Escarabajal i Jordi López fant quart i setè en la kata d’adults
El Club Dojo Zanshin Kyokushin de Torredembarra arriba a finals d’any amb la satisfacció d’haver fet un bon paper en l’última gran competició del 2023, el 20è Campionat d’Europa celebrat a Hongria. L’entitat del Baix Gaià s’hi va desplaçar amb sis karatekes, assolint bons resultats i un bon botí de medalles. El més destacat, el de Sergio Jiménez, que s’ha convertit en el nou campió d’Europa de la modalitat de kumite en categoria Júnior.

La delegació torrenca va estar a punt de celebrar un altre títol, el que gairebé aconsegueix Nariman El Harchoui en la modalitat de kata de la mateixa categoria. Finalment, s’ha proclamat subcampiona continental, i ha arrodonit la seva participació amb el bronze en kumite.

El Dojo Zanshin Kyokushin presentava dos karatekes en la categoria d’adults, dos dels més joves d’entre tots els participants, el prometedor Izan Escarabajal i Jordi López. Els dos han participat en la modalitat de kata, fent quart i setè, respectivament.

Pel que fa a la resta de la delegació, Oriol Pérez va sumar l’última medalla amb el bronze en la modalitat de kumite de la categoria de 14-15 anys i de menys de 65 kg, mentre que Dídac Costalago va finalitzar tot just per darrere d’ell, en la quarta posició. Quant a Maider Vera, va fer quarta en kata i setena en kumite.